Nieuwe Maan van Service – Vervolmaken van Licht

We willen zichtbaar zijn. Wij staan als lichtbron, wij staan als vlam in de Kosmos. Tijd van de nieuwe maan 13.32

Laten we de Maan Verwelkomen in de Orde van Service. Laten wij de Maan Welkom heten, haar Reflectie die ons gegeven wordt.

In de Werkelijkheid van Zonlicht en Maanlicht eren wij het Licht in iedere Dag en in iedere Nacht. En de Basis van de Orde van Service is het feit dat wij als mens Licht kunnen Eren. Wij zijn in staat in ons Creatieve vermogen en wij zijn in staat in onze Verantwoordelijkheid om Licht te Eren. En ieder moment dat Licht in ons geëerd wordt is een moment van Service, een moment waarin je Dienstbaar bent aan het Geheel. Een moment waarop de Kosmos Ziet dat jij er Bent en een moment waarin de Kosmos weet dat jij in Beweging bent met de Kosmos, in de Kosmos en met het Geheel.

Het Verwelkomen van Maanlicht en het Verwelkomen van Zonlicht is het Verwelkomen van het Licht in jouw eigen Kern, het Verwelkomen van de Kern van Terra. Want als die Vier in ÉÉN zijn, de Zon, de Maan, de Aarde en de Mens kan het Leven werkelijk gevierd en gecreëerd worden. Wij maken het Leven in ons vermogen om te Creëren, in onze Wil om het Licht te Sturen en in onze Wil om het Licht te Vormen.

Dienstbaar zijn aan Licht, Dienstbaar zijn aan je Kern, Dienstbaar zijn aan de Kern van Terra is Dienstbaar zijn aan het Geheel en de Bestemming willen Vervullen die Waterman ons geeft. Het Vervullen van de Bestemming is het Vervolmaken van het Licht. En in deze Volheid ontstaat Vrede. In deze Volheid ontstaat de Vredevolle Schepping waarin ieder Mens Gezien wordt, ieder Detail Gevierd wordt en iedere Beweging de Waarheid is van de Orde in de Kosmos.

By Maria van Rooijen

I was born in 1979 in The Netherlands. When I was young I had questions about Life. I found a teacher in Mhura since I was 16, which made me develop my consciousness and awareness over the years. At age 30 I started to write from the inspiration of Masters, Angels and Life itself. Mhura and I work together everyday with a group of people around us to realise the Ascension of All LIFE.